U zoekt een architect in Deventer?

Zoekt u als particulier een architect voor uw bouwplannen in Deventer of omgeving? Een architect met wie u samen uw nieuwe moderne woonhuis in Deventer ontwerpt en realiseert? Dan is architectenbureau nestoo | moderne architectuur voor u de juiste partij. Nestoo is een architectenbureau gespecialiseerd in moderne woonhuizen, (semi)bungalows en villa’s. Ons werkgebied omvat heel Nederland.
.

ARCHITECTUUR IN DEVENTER. Deventer. ‘Koekstad’. Stad aan de IJssel. Met stadsparken als Worpplantsoen en Rijsterborgherpark. Met bekende iconen als Waag aan de Brink, Lebuiniskerk en Stadhuis van Deventer. En rijk aan cultuur met Museum aan de Waag, Speelgoedmuseum, Kunstenlab en Deventer Schouwburg.

TIP. In de omgeving en nabijheid van Deventer zijn de gemeentes Diepenveen, Terwolde, Twello, Wilp, Gorssel, Epse, Bathmen en Bergweide ook heerlijke plekken om te wonen.

Uw huis ontwerpen in Deventer en omgeving

Een eigen realiseren huis is een bijzonder traject. Het vinden van de juiste architect voor uw huis in Deventer, of omgeving, is daarin een belangrijke stap.

Voor de een is het realiseren van je eigen woonhuis een gaaf en onbezorgd traject. Een waarin je graag verrast wordt. Create your dream. Voor de ander is het juist een spannend(er) proces met vragen en onzekerheden. Hoe gaat mijn droomhuis eruitzien? Wat mag ik op mijn kavel realiseren? Hoe haal ik alles uit mijn perceel? Wat zijn de bouwkosten? Hoe ga ik om met duurzaamheid?

Eén ding staat vast: het eindresultaat dient altijd verrassend, perfect en volgens al uw wensen te zijn.

Modern wonen dichterbij dan ooit

Nestoo heeft daarom moderne woninglijnen onder architectuur bedacht: nHome en nVilla. Woonhuizen, (semi)bungalows en villa’s in tijdloze moderne architectuur. Grote overstekken, heerlijke terrassen, veel glas. Binnen is buiten. Buiten is binnen. Prachtig uitzicht. En met fijne privacy en geborgenheid. Kortom: superfijn wonen.

Het mooie voor u? De startontwerpen van nHome en nVilla zijn al klaar. En met maatwerk volledig aan uw wensen aanpasbaar. Gaat u liever voor blanco-start van het ontwerp van uw woonhuis? Dan is er nCustom voor u. Wilt u met een architect in Deventer of omgeving uw moderne woonhuis bouwen, dan is nestoo de juiste architect voor u.

Ervaar de woonbeleving

nHome en nVilla

Op zoek naar een onbezorgd ontwerptraject? Een waarin u op voorhand een beeld heeft hoe uw nieuwe huis eruit ziet? Dan zijn de woningen van nHome en nVilla de perfecte keuze.

De startontwerpen zijn gereed. Klaar om één-op-één te worden toegepast of om aan al uw persoonlijke wensen te worden aangepast.

Meer weten over nHome >
Meer weten over nVilla >

nCustom

Start u graag blanco met het ontwerp van uw woonhuis? Of heeft u specifieke wensen of een specifiek kavel en zijn de nHome’s en nVilla’s niet passend? Dan is het maatwerk ontwerp van nCustom uw keuze.

Op basis van uw wensen ontwerpen we samen met u uw perfecte woning.

Meer weten over nCustom >

Uw architect in Deventer?

Is nestoo | moderne architectuur voor u de juiste architect voor uw droomhuis in Deventer of omgeving? Wij helpen u graag!

Heeft u bouwplannen en al een mooi perceel in eigendom? Of heeft een kavel op het oog en wilt daarover van gedachten wisselen? Wij horen graag van u.

Een afspraak maken of meer weten?