U zoekt een architect in Eindhoven?

Bent u een particuliere opdrachtgever op zoek naar een architectenbureau in Eindhoven of omgeving? Een architect die u helpt bij het ontwerpen en realiseren van uw woonhuis? Dan bent u bij architectenbureau nestoo | moderne architectuur aan het juiste adres. Nestoo is een Eindhovens architectenbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woonhuizen, (semi)bungalows en villa’s.
.

ARCHITECTUUR IN EINDHOVEN. Eindhoven. De Lichtstad. Heerlijke stad om in te wonen. Met bekende Philips iconen als Witte Dame en Strijp-S. En stad van beeldbepalers als Evoluon, Van Abbemuseum, High Tech Campus, Technische Universiteit Eindhoven, PSV stadion, Blob, Effenaar en de in aanbouw zijnde Bunkertoren (bovenop de voormalige AOR).

TIP. In de omgeving en nabijheid van Eindhoven zijn de gemeentes Waalre, Heeze-Leende, Mierlo, Nuenen, Son en Breugel, Best en Veldhoven ook zeer fijne plekken om te wonen en uw woonwensen te realiseren.

Uw huis ontwerpen in Eindhoven

Het bouwen van een huis is een bijzonder proces. Het vinden van de juiste architect voor uw huis in Eindhoven, of omgeving, is daarin een belangrijke stap.

Voor de een is het bouwen van een huis een heerlijk onbezorgd traject. Een waarin je graag verrast wordt.The sky is the limit. Voor de ander is het een spannend(ere) aangelegenheid met vragen en onzekerheden. Hoe gaat mijn droomhuis eruitzien? Wat mag ik op mijn kavel realiseren? Hoe haal ik alles uit mijn perceel? Wat zijn de bouwkosten? Hoe ga ik om met duurzaamheid?

Eén ding staat buiten kijf: het eindresultaat dient in beide gevallen verrassend, perfect en volgens al uw wensen te zijn.

Modern wonen dichterbij dan ooit

Daarom heeft nestoo moderne woninglijnen onder architectuur ontwikkeld: nHome en nVilla. Woonhuizen, (semi)bungalows en villa’s in tijdloze moderne architectuur. Veel glas, grote overstekken, heerlijke terrassen. Binnen is buiten. Buiten is binnen. Grandioos uitzicht. En met alle privacy en geborgenheid voor u. Kortom: superfijn wonen.

En het mooie? De startontwerpen van nHome en nVilla zijn gereed én met maatwerk aan al uw wensen aanpasbaar. Start u liever volledig blanco met het ontwerp van uw woonhuis? Dan is nCustom uw keuze. Wilt u met een architect in Eindhoven of omgeving uw droomhuis bouwen, dan bent u bij nestoo aan het juiste adres.

Ervaar de woonbeleving
nHome en nVilla

Op zoek naar een onbezorgd ontwerptraject? Een waarin u op voorhand een beeld heeft hoe uw nieuwe huis eruit ziet? Dan zijn de woningen van nHome en nVilla de perfecte keuze.

De startontwerpen zijn gereed. Klaar om één-op-één te worden toegepast of om aan al uw persoonlijke wensen te worden aangepast.

Meer weten over nHome >
Meer weten over nVilla >

nCustom

Start u graag blanco met het ontwerp van uw woonhuis? Of heeft u specifieke wensen of een specifiek kavel en zijn de nHome’s en nVilla’s niet passend? Dan is het maatwerk ontwerp van nCustom uw keuze.

Op basis van uw wensen ontwerpen we samen met u uw perfecte woning.

Meer weten over nCustom >

Uw architect in Eindhoven?

Wordt nestoo | moderne architectuur uw architect in Eindhoven of omgeving? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis!

Heeft u bouwplannen en al een mooi kavel in het bezit? Of heeft een kavel op het oog en wilt daarover van gedachten wisselen? Wij horen graag van u.

Een afspraak maken of meer weten?