Realiseer uw droomhuis

U wilt uw woonhuis ontwerpen. U heeft een kavel in het bezit. Hoe dan verder? Immers, een eigen huis ontwerpen en bouwen is voor u, net als de meesten, waarschijnlijk een eenmalig en uniek traject.

Hoe pakt u het ontwerpen van uw droomhuis het beste aan? Hoe weet u op voorhand wat u krijgt èn of dat voor u hèt gedroomde ontwerp van uw huis is? Mag u dat gedroomde huisontwerp realiseren op uw perceel? En hoe realiseert u het ontwerpen en bouwen van uw huis naast uw drukke dagelijkse bestaan?

Met de nHome© huizen van nestoo | moderne architectuur regelt u dat allemaal.

.

Realiseer uw huis in zes stappen

Om het ontwerp van uw eigen huis makkelijk te maken, is er voor u nHome©: een reeks van vijf moderne woonhuizen, oplopend in grootte, om superfijn in te wonen. De look-and-feel en startplattegrond van de nHomes© zijn op voorhand bekend: u weet meteen of het voor u het perfecte huis is.

In vijf stappen ontwerpt u uw eigen huis samen met nestoo. En in stap zes kan uw aannemer van start met de bouw van uw droomhuis.

Voor de huizen van nHome© heeft u keuze uit de leefstijlen Bungalow, Life en Family. Bovenstaande nHomes© zijn in de Life-leefstijl: de ouder slaapkamer ligt levensloopbestendig op de begane grond.

Ontwerpvrijheid en keuzevrijheid voor u

De verschillende keuzes zijn zo gemaakt, dat u eenvoudig tot uw gewenste droomhuis komt. Hoe gaat dat in zijn werk?

In stap een kiest u het nHome© model van uw voorkeur (vijf modellen) en de door u gewenste leefstijl (drie leefstijlen). In stap twee kiest u uw design-line (drie design-lines) en de gevelmaterialen en kleuren (vrije keuze). Heeft u nog extra wensen, dan ontwerpen we die met u met de optie maatwerk. En samen met u zorgen we voor de perfecte ligging en oriëntatie van uw droomhuis op uw perceel.

Het ontwerp van u woning is dan compleet en klaar voor technische uitwerking in stappen drie tot en met vijf.

Eenvoudig proces

De ontwerpbesprekingen voeren we met u in de avonduren. Zo heeft u overdag alle aandacht en tijd voor uw werk en uw gezin.

We werken met een vast team van op elkaar ingespeelde adviseurs. In het proces zijn wij uw aanspreekpunt naar deze adviseurs en naar de gemeente. En we ontzorgen u van A tot Z: van aanvraag omgevingsvergunning, aanbestedingsstukken tot en met tekeningen voor de bouwuitvoering. We dragen het ontwerp over aan de aannemer en bezoeken, bij voorkeur samen met u en de aannemer, de bouwplaats tijdens de bouw.

Ervaar de woonbeleving

Meer weten en de diepte in?

Wilt u meer weten over de vijf nHome© modellen, de verschillende leefstijlen, de mogelijke design-lines, de kleurkeuze en materiaalkeuze, de optie maatwerk, het 6-stappen-proces, vanaf kengetallen voor de bouwkosten en nog meer? Leest u dan hier verder.

Uw eigen huis ontwerpen?

Heeft u bouwplannen en al een mooi perceel in eigendom of een kavel onder optie? En is nHome© uw droomkeuze? Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw eigen droomhuis op uw eigen perceel. Op iedere plek in Nederland.

Een afspraak maken of meer weten?