nCustom. Leef uw droom

U wilt uw droomhuis realiseren en gaat voor een volledig custom designed woonhuis. Volgens al uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Helemaal designed ‘from scratch’. Vanaf een blanco vel. Met een unieke woonbeleving en een eigentijdse architectuur of met de nVilla of nHome architectuur en woonbeleving.

Dan is nCustom de perfecte keuze voor u. Met nCustom starten we met een blanco vel en ontwerpen uw droomhuis ‘from scratch’ op basis van al uw wensen en voorkeuren. The sky is the limit. En dat alles in een zorgeloos en makkelijk traject waarin we u helemaal begeleiden. Zowel in de ontwerpfase als de uitvoeringsfase.

nCustom. Enkele impressies</span)

 

 

Uw nCustom in zes stappen. Overzicht

Startpunt zijn uw wensen en dromen. Samen met u maken we op basis hiervan een custom schetsontwerp (stap 1) en perfectioneren en fine-tunen (stap 2) dit ontwerp tot in de puntjes. Daarna regelen we de vergunningsaanvraag (stap 3) en maken een ‘bestekset’ (stap 4) waarmee u prijzen opvraagt bij aannemers. Samen met u bekijken we de offertes van de aannemers en adviseren u bij de aannemerkeuze. We maken de tekeningen voor de bouwuitvoering (stap 5) en verzorgen de esthetische bouwbegeleiding (stap 6) om de architectonische kwaliteit te borgen.

Instappen op een rijdende trein? nVilla en nHome

Gaat uw voorkeur uit naar een woonhuis, bungalow of villa waarvan het startontwerp gereed is? Zodat u op voorhand een duidelijke ‘look and feel’ heeft van het plan en waarin we met gerichte keuzes samen naar het eindresultaat toewerken? Dan zijn onze nHome-reeks (hoog midden segment) en nVilla-reeks (high-end segment) geknipt voor u..

nCustom. Globale bouwkostenindicatie

Houd u bij nCustom rekening met een bouwkostenindicatie vanaf € 725 – 750 Euro/m3. Deze startindicatie kan uiteraard oplopen tot elk niveau afhankelijk van uw uiteindelijke materiaal- en ontwerpkeuzes, van het door u gewenste afwerkingsniveau en van de regio in Nederland waar u gaat bouwen. De exacte bouwkosten zijn volgens de uitvoerend aannemer. Het honorarium van Nestoo is niet bij deze indicatie inbegrepen.

.

Daar wilt u meer van weten.