nHome Brisk. Compacte allure

Brisk is een alleskunner die zowel tot zijn recht komt op een smaller perceel (perceelbreedte vanaf 15,2 meter) als in de grotere variant op een breder perceel (perceelbreedte vanaf 18,8 meter). Aan de tuinzijde heeft Brisk een panorama-pui over de volledige breedte, zodat uw interieur en tuin naadloos in elkaar overgaan. Met als resultaat een ongekend gevoel van ruimtelijkheid. Binnen is buiten. Buiten is binnen. En uiteraard een (terras)overstek met buitenhaard.

Brisk. De mogelijkheden zijn eindeloos

nHome Brisk is een woning met ongekende mogelijkheden. Zo heeft u bijvoorbeeld de keus uit een of twee (slaap)kamers op de begane grond en kiest u zelf het gewenste programma van de verdieping. Daarnaast bepaalt u zelf de kleuren, materialen en uitstraling van het exterieur, heeft u de keuze uit drie design-lines en is er de optie maatwerk om al uw overige wensen te realiseren. Zie onderstaand overzicht voor oppervlaktes, inhouden, leefstijlen, design-lines en meer.

Exterieur. Altijd uw perfecte sfeer en uitstraling

Voor Brisk kiest u de materialen, kleuren en texturen van de buitengevels, haardombouw en schoorstenen naar uw eigen smaak (elke combinatie van baksteen, stucwerk en houten geveldelen). Dat geldt ook voor de buitenkozijnen (hout of aluminium). Uiteraard helpt Nestoo u hierbij. Met de optie maatwerk kiest u overigens ieder ander gewenst materiaal.

Design-lines. De keus is aan u

Voor Brisk Life, Bungalow en Family  heeft u de keuze uit alle drie de design-lines: Canopy, Beyond en Exclusive. Onderstaande impressies geven u een beeld van de Brisk Life in de verschillende uitvoeringen. De ‘basis’uitvoering van de Brisk is Beyond-line.

Maatwerk. Voor al uw wensen en voorkeuren

Wilt u de plattegrond van uw Brisk fine-tunen? Of juist een ingrijpende aanpassing, een totale verandering of een extra uitbreiding realiseren? Of de panorama-pui overhoeks doortrekken naar de zijgevel om ook daar binnen en buiten te laten versmelten? Of heeft u nog andere dromen, wensen en voorkeuren? Daarvoor is er de optie maatwerk.

nHome reeks. Alle zaken op een rij

Wilt u meer informatie over de nHome reeks? Over mogelijkheden, keuzes, uitvoeringen, indicaties bouwkosten of het ontwerptraject? Leest u dan verder via onderstaande link. Wenst u nog meer informatie, wilt u meer detailinfo over bijvoorbeeld de plattegronden of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met nestoo.

Uw woning 'from scratch'? Met nCustom

Zit uw ideale nHome er toch niet bij? Ook niet met de optie maatwerk? Dan kunt u met nCustom met een custom-designed-ontwerp uw perfecte woonhuis ‘from scratch’ laten ontwerpen. Volledig volgens al uw wensen en dromen.

 

Daar wilt u meer van weten.