nHome Majestic. Wonen in weelde

Majestic is de grote broer van Quadra. Een machtige rondgaande overstek aan de tuinzijde met panorama-puien en diverse buitenterrassen doen binnen en buiten versmelten. De overhoekse leefkeuken vormt het hart van deze woning. Het grote overdekte terras met buitenhaard een van de heerlijke plekken om te verblijven. De voorzijde van deze woning heeft een doorgaande overstek met overdekte entree. Dit is wonen in weelde.

Majestic. Less is more

De Majestic is een echte geweldenaar. Alles aan deze woning is een maatje groter, zonder de menselijke maat te verliezen. De Majestic is er als ‘Life’ en ‘Bungalow’. U bepaalt zelf de kleuren, materialen en uitstraling van het exterieur en met de optie maatwerk realiseert u al uw overige wensen te realiseren. Zie onderstaand overzicht voor oppervlaktes, inhouden, leefstijlen, uitvoeringen en meer.

Exterieur. Altijd uw perfecte sfeer en uitstraling

Voor Majestic kiest u de materialen, kleuren en texturen van de buitengevels, haardombouw en schoorstenen naar uw eigen smaak (elke combinatie van baksteen, stucwerk, houten geveldelen). Dat geldt ook voor de buitenkozijnen (hout of aluminium). Uiteraard helpt Nestoo u hierbij. Met de optie maatwerk kiest u ieder ander gewenst materiaal..

Design-line. Exclusive. Only exclusive

Majestic staat voor exclusief wonen en er past dus maar 1 design-line: exclusive-line. Maar dat zal u zeker niet verbazen. Less is more.

Maatwerk. Voor al uw wensen en voorkeuren

Wilt u uw Majestic fine-tunen? Of juist een ingrijpende aanpassing, totale verandering of extra gastenvleugel realiseren? Of wilt u uw Majestic bijvoorbeeld onderkelderen? Of heeft u nog andere dromen, wensen en voorkeuren? Daarvoor is de optie maatwerk.

nHome reeks. Alle zaken op een rij

Wilt u meer informatie over de nHome reeks? Over mogelijkheden, keuzes, uitvoeringen, indicaties bouwkosten of het ontwerptraject? Leest u dan verder via onderstaande link. Wenst u nog meer informatie, wilt u meer detailinfo over bijvoorbeeld de plattegronden of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met nestoo.

Uw woonhuis 'from scratch'? Met nCustom

Zit uw ideale nHome Majestic er niet bij? Ook niet met de optie maatwerk? Dan kunt u met nCustom in een custom-designed-ontwerp uw perfecte woonhuis ‘from scratch’ laten ontwerpen. Volledig volgens al uw wensen en dromen.

Daar wilt u meer van weten.