nHome Outlook. Ruimtewonder

Outlook is geknipt voor vrije vestiging. Want een perceel vanaf 500 m² is al voldoende om dit huis tot zijn recht te laten komen. De leefruimtes op de begane grond zijn allen op de tuin gericht en voorzien van de voor nHome kenmerkende panorama-puien. Voor een heerlijke binnen-buiten beleving en een ideale bezonning. En uiteraard met een overdekt terras met buitenhaard. Als u al die panorama puien ziet, begrijpt u ook waar de naam vandaan komt.

Outlook. Ongekend scala mogelijkheden

De Outlook is een bijzondere woning. Zo heeft zij de mogelijkheid om zowel de lange gevel (17,1 meter) als de korte gevel (14,6 meter) als voorgevel te gebruiken. Dit betekent dat u de Outlook altijd perfect op uw perceel, het uitzicht en de bezonning kunt richten. Daarnaast bepaalt u zelf de kleuren, materialen en uitstraling van het exterieur, heeft u de keus uit drie verschillende design-lines en is er de optie maatwerk om al uw overige wensen te realiseren. Zie onderstaand overzicht voor oppervlaktes, inhouden, leefstijlen, design-lines en meer.Exterieur. Altijd uw perfecte sfeer en uitstraling

Voor Outlook kiest u de materialen, kleuren en texturen van de buitengevels, haardombouw en schoorstenen naar uw eigen smaak (elke combinatie van baksteen, stucwerk en houten geveldelen). Dat geldt ook voor de buitenkozijnen (hout of aluminium). Uiteraard helpt Nestoo u hierbij. Met de optie maatwerk kiest u overigens ieder ander gewenst materiaal.

Design-lines. De keus is aan u

Voor Outlook Life, Bungalow en Family  heeft u de keuze uit alle drie de design-lines: Canopy, Beyond en Exclusive. Onderstaande impressies geven u een beeld van de Outlook Life in de verschillende uitvoeringen. De ‘basis’uitvoering van de Outlook is Beyond-line.

Maatwerk. Voor al uw wensen en voorkeuren

Wilt u de plattegrond van uw Outlook fine-tunen? Of juist een ingrijpende aanpassing, een totale verandering of een extra uitbreiding aan Outlook realiseren? Of wenst u bijvoorbeeld een dakterras op de verdieping? Of heeft u nog andere dromen, wensen en voorkeuren? Daarvoor is de optie maatwerk.

nHome reeks. Alle zaken op een rij

Wilt u meer informatie over de nHome reeks? Over mogelijkheden, keuzes, uitvoeringen, indicaties bouwkosten of het ontwerptraject? Leest u dan verder via onderstaande link. Wenst u nog meer informatie, wilt u meer detailinfo over bijvoorbeeld de plattegronden of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met nestoo.

Uw woonhuis 'from scratch'? Met nCustom

Zit uw ideale nHome er toch niet bij? Ook niet met de optie maatwerk? Dan kunt u met nCustom in een custom-designed-ontwerp uw perfecte woonhuis ˜from scratch’ laten ontwerpen. Volledig volgens al uw wensen en dromen.

Daar wilt u meer van weten.