nHome Quadra. Wonen met grandeur

Quadra is het op een na grootste nHome huis. Het uitgekiende ontwerp geeft de bewoner een zee van ruimte. Een riante leefkeuken met overhoeks glas vormt het centrale middelpunt. De panorama-puien, het rondgaande overstek en een grootse terrasoverkapping doen binnen en buiten versmelten. Een heerlijke buitenhaard geeft u de mogelijkheid om heerlijk rondom samen te zijn. Dat is pas genieten!

Overzicht Quadra. Eindeloze mogelijkheden

De Quadra is een grote en grootse woning met ongekende mogelijkheden. Zo heeft u diverse keuzes voor het programma op de eerste verdieping (bij Life en Family). En daarnaast bepaalt u zelf de kleuren, materialen en uitstraling van het exterieur, heeft u keus uit twee design-lines en is er de optie maatwerk om al uw (overige) wensen te realiseren. Zie onderstaand overzicht voor oppervlaktes, inhouden. leefstijlen, uitvoeringen en meer.

Exterieur. Altijd uw perfecte sfeer en uitstraling

Voor Quadra kiest u de materialen, kleuren en texturen van de buitengevels, haardombouw en schoorstenen naar uw eigen smaak (elke combinatie van: baksteen, stucwerk, houten geveldelen). Dat geldt ook voor de buitenkozijnen (hout of aluminium). Uiteraard helpt Nestoo u hierbij. Met de optie maatwerk kiest u overigens ieder ander gewenst materiaal.

Twee design-lines. Beyond en exclusive

Voor de Quadra heeft u de keuze uit twee design-lines: Beyond en Exclusive. Onderstaande impressies geven u een beeld van de Quadra in beide uitvoeringen. De ‘basis’uitvoering van de Quadra is Beyond-line.

Maatwerk. Voor al uw wensen en voorkeuren

Wilt u de plattegrond van uw Quadra verder fine-tunen? Of juist een ingrijpende aanpassing, een totale verandering of extra uitbreiding realiseren? De woning bijvoorbeeld onderkelderen? Of heeft u nog andere dromen, wensen en voorkeuren? Daarvoor is de optie maatwerk.

nHome-reeks. Zaken op een rij

Wilt u meer informatie over de nHome reeks? Over mogelijkheden, keuzes, uitvoeringen, indicaties bouwkosten of het ontwerptraject? Leest u dan verder via onderstaande link. Wenst u nog meer informatie, wilt u meer detailinfo over bijvoorbeeld de plattegronden of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met nestoo.

Uw woonhuis 'from scratch'? Met nCustom</span)

Zit uw ideale nHome er toch niet bij? Ook niet met de optie maatwerk? Dan kunt u met nCustom in een custom-designed-ontwerp uw perfecte woonhuis ‘from scratch’ laten ontwerpen. Volledig volgens al uw wensen en dromen.

Daar wilt u meer van weten.