nHome. Buitengewoon wonen

Een afgewogen vorm en ruimtelijk van binnen. Heeft u een perceel vanaf 400m2, dan zijn de woningen uit de nHome-range helemaal geknipt voor u. nHome kent vijf modellen: Brisk, Outlook, Angula, Quadra en Majestic. Elk met een eigen ruimtelijkheid en karakter.

En het allermooiste: de startontwerpen zijn gereed en aan al uw wensen aan te passen. Wat alle nHome modellen met elkaar gemeen hebben: een grandioze binnen-buitenbeleving. De mooie overstekken kaderen het uitzicht in en verleiden u vaker buiten te zijn.

Drie leefstijlen. Life, Bungalow en Family

nHome kent drie leefstijlen: Life, Bungalow en Family. Er is altijd een perfect passende nHome voor u. Daarnaast bent u bij  ‘Life’ en ‘Familiy’ vrij in de keuze van het aantal (slaap)kamers op de verdieping. Bij ‘Bungalow’ kunt u, met het oog op de toekomst, in een later stadium moeiteloos een verdieping met 1, 2 of 3 (slaap)kamers toevoegen.

Ontwerptraject. Zorgeloos en gemakkelijk

U heeft op voorhand een helder beeld van de ‘look-and-feel’ en indeling van uw nHome. We inventariseren samen met u al uw wensen, leiden u door de verschillende keuzes en maken zo samen met u in een maatwerktraject uw perfecte nHome. Nestoo is hierbij uw vaste aanspreekpunt en de constructie, energieprestatieberekening en bouwkundig bestekboek zijn hierbij inbegrepen.

Exterieur. Altijd uw perfecte 'look and feel'

Voor Home kiest u de materialen (basis: baksteen, stucwerk, hout), kleuren en texturen van de buitengevels, haardombouw en schoorstenen naar uw eigen smaak. Evenals die van de buitenkozijnen en de gewenste profilering. Uiteraard helpt Nestoo u hierbij. U heeft altijd de uitstraling die u wenst. Iedere combinatie is mogelijk: ongekende vrijheid met nHome.

Drie design-lines. Canopy, Beyond en Exclusive

nHome kent verschillende design-lines: beyond-line, exclusive-line en canopy-line. Beyond-line heeft op de begane grond een doorgaand overstek inclusief terrasoverstek. Exclusive-line heeft een extra overstek op de eerste verdieping en de buitenterrassen zijn inbegrepen. Canopy-line is een bescheidenere uitvoering, zonder terrasoverstek en zonder buitenhaard.

Maatwerk. Voor al uw aanvullende wensen

Met de optie maatwerk kunt u het startontwerp van uw nHome volledig veranderen en aanpassen aan al uw persoonlijke wensen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.
Zit uw ideale nHome model er toch niet bij? Ook niet met de optie maatwerk? Dan kunt u met nCustom uw perfecte woonhuis ‘from scratch’ laten ontwerpen.

Meer weten over nCustom? Lees verder

Uw nHome in zes stappen. Een overzicht

Vertrekpunt is de door u gekozen nHome (stap 01). Samen met u maken we hiervan uw perfecte nHome (stap 2) en vragen de vergunning (stap 3) aan. We maken voor u een ‘bestekset (stap 4) waarmee u bij aannemers offertes opvraagt. Samen met u bekijken we de offertes en adviseren u bij de aannemerkeuze. We maken de tekeningen voor de bouwuitvoering (stap 5) en verzorgen de esthetische bouwbegeleiding (stap 6).

 

Alle nHomes op een rij

nHome Brisk

Compact wonen. Ruim uitzicht. 'Life' 175m² - 218m². 'Bungalow' 123m² - 146m². Overstekken 29m². Lees meer

nHome Outlook

Compact wonen. Ruim (overhoeks)uitzicht. 'Life' 194m² - 212m². 'Bungalow' 145m². Overstekken 40m². Lees meer

nHome Angula

Compact wonen. Tweevoudig overhoeks uitzicht. 'Life' 213m² - 275m². 'Bungalow' 164m² - 198m². Overstekken 44m² - 52m². Lees meer

nHome Quadra

Groot en compact. Groot overhoeks uitzicht. 'Life' 309m² - 319m². 'Bungalow' 231m². 'Family' 281m² - 287m². Overstekken 78m² - 83 m². Lees meer

nHome Majestic

Groots wonen. Groots en overhoeks uitzicht. 'Life' 389m². 'Bungalow' 284m². Overstekken 109 m². Lees meer

nHomes. Specificaties

Bekijk hier de woonspecificaties van onze nHome modellen. Lees meer

Bouwkosten. Globale indicatie

Houd u bij nHome rekening met een bouwkostenindicatie beginnend vanaf € 600,- per m3 inclusief BTW. Deze indicatie geldt over de totale woninginhoud inclusief overstekken. De exacte bouwkosten hangen af van de regio in Nederland waar u bouwt en van uw definitieve materiaal- en ontwerpkeuzes. De uiteindelijke aannemer bepaalt de daadwerkelijke bouwkosten. Het honorarium van nestoo is niet bij deze indicatie inbegrepen.

Daar wilt u meer van weten.