Nestoo. Improve life. Always.

Alles kan beter. Zo ook wonen. Het kan fijner en comfortabeler. Met meer geborgenheid, privacy en contact. Beter passend bij de tijd waarin we leven. Dat is onze vaste overtuiging. En dat geldt ook de uitvoering ervan in de bouw: geen luchtkastelen, bouwfouten en onverwachte kosten. Bij nestoo werken we dagelijks aan de verbetering van die (woon)kwaliteit van het leven. Voor iedereen. Een mooi bewijs daarvoor vormen onze woonlijnen nVilla en nHome. Superfijn eigentijds wonen.

Team nestoo

Rob Heesakkers

Architect | founder

Rob is de drijvende kracht achter nestoo. Opgeleid als architect aan de TU Eindhoven. Na ruime ervaring bij enkele grote bureaus sinds 2005 zelfstandig gevestigd en met nestoo volledig gefocust op en gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van moderne woonhuizen, bungalows en villa’s. Omdat wonen beter kan!

Eric Hekman

Customer contact

Eric is het allereerste aanspreekpunt vanuit nestoo. Verantwoordelijk voor al het klantcontact zorgt Eric voor de persoonlijke aanpak die nestoo typeert. Zelf woonachtig in een nestoo is Eric voor de klant een ervaringsdeskundige bij uitstek en voor nestoo de perfecte ambassadeur.

Danny van Gerven

Technisch tekenaar | bouwbesluit & BENG specialist | esthetische controle

Danny is ons multi-talent achter de schermen en verantwoordelijk voor onder andere technisch tekenwerk en uitwerking, bouwbesluit rapportages, beng berekeningen, omgevings-vergunningsaanvragen en esthetische controle op de bouw.

Daar wilt u weer van weten.