Over de drijfveren van nestoo.

Alles kan beter. Ook hoe we wonen, werken en samenleven. Het kan comfortabeler, handiger en beter passend bij de tijd waarin we leven. Dat is onze vaste overtuiging. Bij Nestoo werken we dagelijks aan de verbetering van de kwaliteit van het leven. Voor iedereen. Een mooi bewijs daarvoor vormen onze woonlijnen nVilla en nHome. Super eigentijds wonen. Alles wat u nodig heeft, is bouwgrond.

Architectuur, een liefde voor het leven
Architectuur gaat niet alleen over het uiterlijk van gebouwen, maar ook hoe ze beleefd worden. Elk gebouw heeft eigen maatstaven. Een huis (rustplek) stelt andere eisen dan een fabriek (werkplek). Hoe haal je het maximale uit de functie? Ook belangrijk: hoe zorg je dat de gebruiker er straks het maximale uit kan halen? We vertellen er graag over in lezingen en cursussen.

De man achter nestoo
Rob Heesakkers is de drijvende kracht achter nestoo. Opgeleid aan de TU Eindhoven en na een ruime ervaring bij enkele grote bureaus sinds 2005 zelfstandig gevestigd. Werkt nauw samen met interieurarchitecten, vormgevers, bouwers en constructeurs. Zijn credo: alles kan beter.

Daar wilt u weer van weten.