nHome Angula. Overhoekse klasse

Angula is een woning die met zijn diepte van 21 meter een optimale beleving van ieder perceel mogelijk maakt. Twee overhoekse panorama-puien doen binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. De rondgaande overstekken en overdekt terras maken de binnen-buiten beleving compleet en verlenen de woning aan de tuinzijde een fijne intimiteit en openheid. Een buitenhaard onder het overdekte terras maakt het geheel af.

Angula. De mogelijkheden op een rij

De Angula is een woning met een veelvoud aan mogelijkheden. U heeft u bijvoorbeeld de keuze uit twee of drie (slaap)kamers op de begane grond en u kiest zelf uw programma op de eerste verdieping. Daarnaast bepaalt u zelf de kleuren, materialen en uitstraling van het exterieur, heeft u keus uit drie design-lines en is er de optie maatwerk om al uw overige wensen te realiseren. Zie onderstaand overzicht voor oppervlaktes, inhouden, leefstijlen, design-lines en meer..

Exterieur. Altijd uw perfecte sfeer en uitstraling

Voor Angula kiest u de materialen, kleuren en texturen van de buitengevels, haardombouw en schoorstenen naar uw eigen smaak ((elke combinatie van baksteen, stucwerk, houten geveldelen). Dat geldt ook voor de buitenkozijnen (hout of aluminium). Uiteraard helpt Nestoo u hierbij. Met de optie maatwerk kiest u overigens ieder ander gewenst materiaal.

Design-lines. Canopy, beyond en exclusive

Voor de Angula Life, Bungalow en Family  heeft u de keuze uit alle drie de design-lines: Canopy, Beyond en Exclusive. Onderstaande impressies geven u een beeld van de Angula Life in de verschillende uitvoeringen. De ‘basis’uitvoering van de Angula is Beyond-line.

Maatwerk. Voor al uw wensen en voorkeuren

Wilt u de plattegrond van uw Angula fine-tunen? Of juist een ingrijpende aanpassing, totale verandering of extra uitbreiding realiseren? Of heeft u nog andere dromen, wensen en voorkeuren? Daarvoor is de optie maatwerk.

nHome-reeks. Zaken op een rij

Wilt u meer informatie over de nHome reeks? Over mogelijkheden, keuzes, uitvoeringen, indicaties bouwkosten of het ontwerptraject? Leest u dan verder via onderstaande link. Wenst u nog meer informatie, wilt u meer detailinfo over bijvoorbeeld de plattegronden of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met nestoo.

Uw woonhuis 'from scratch'? Met nCustom

Zit uw ideale nHome er toch niet bij? Ook niet met de optie maatwerk? Dan kunt u met nCustom in een custom-designed-ontwerp uw perfecte woonhuis ‘from scratch’ laten ontwerpen. Volledig volgens al uw wensen en dromen.

Daar wilt u meer van weten.